logo
logo
img
JUPOL PUTUJE. JUPOL POVEZUJE
JUPOL će proputovati region i povezati milione lojalnih korisnika
Kompanija JUB će obeležiti veliki jubilej - 50. godišnjicu brenda JUPOL proslavama rođendana na svim tržištima na kojima posluje preko svojih zavisnih preduzeća. Za ovu priliku JUB je opremio vozilo Nissan Navara sa JUPOL kantom, koje ima u planu posete mnogih gradova širom regiona. Auto će nositi dobre želje, misli i sreću onima kojima je to najpotrebnije
Početak proslave JUB će započeti 21. marta, prvog dana proleća, kada JUPOL počinje svoje putovanje kroz Severnu Makedoniju, odakle će nastaviti svoj put i u aprilu na tržištima: Crna Gora, Srbija i Bosna i Hercegovina. U maju će putovati kroz brojne gradove u Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj, a nakon skoro 2 meseca putovanja i pređenih 5000 km, početkom juna završiće putovanje u Sloveniji.
Na ovom putu svako ko bude pratio JUPOL putovanje kroz svoju zemlju, moći će da oda priznanje za dosadašnja ostvarenja i rezultate, da napiše čestitku, ili čestita rođendan putem JUB web stranice.
Jupol
Sve čestitke i poruke biće prikupljene na web stranici www.jupol50.rs, a najzanimljivije ćemo preko društvenih mreža podeliti pod oznakom #JUPOL50.
JUPOL auto će proći kroz sva ona mesta gde JUPOL boje već decenijama osvežavaju boje našeg životnog okruženja i zaustaviće se u svakoj zemlji na važnim trgovačkim mestima. JUB će organizovati razne proslave na ovim lokacijama, na kojima će se uključiti sva zainteresovana javnost iz lokalne i šire okoline, i koje će biti propraćene atraktivnim igrama, kreativnim radionicama, društvenim okupljanjima i rođendanskom tortom.
U Srbiji će JUPOL auto proći i pozdraviti stanovnike sledećih mesta: Prijepolje, Priboj, Zlatibor, Požega, Kragujevac, Kraljevo, Niš, Negotin, Beograd, Obrenovac, Novi Sad, Subotica.
img Facebook.com
Youtube
Instagram
img linkedin.com
Slovenački poslovni klub
Milutina Milankovića 7v, 11070 Novi Beograd
klub@spk.rs
+381 11 22 52 610 ; +381 60 42 52 590
copyright © spk 2019, Sva prava zadržana