logo
logo
img
Vip mobile
Porodično odgovorna kompanija prema zaposlenima i zajednici
Iako je najmlađi telekomunikacioni operater u Srbiji, Vip mobile zauzeo je poziciju lidera u mnogim segmentima tržišta. Zahvaljujući doslednosti u odnosu prema zaposlenima i korisnicima, kao i inoviranju u poslovanju, kompanija je prepoznata po izuzetnosti koja je čini jednom od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji.
Krajem 2018. godine, Vip je dobio specijalno priznanje „Rodno najsenzitivnija kompanija“ od strane Udruženja poslovnih žena Srbije. Odnos zaposlenih muškaraca i žena u ovoj kompaniji je potpuno ravnopravan, sa istim uslovima za napredovanje, zaradu i usavršavanje a, ujedno, polovinu menadžerskih pozicija u kompaniji zauzimaju upravo žene.
img
Osnaživanje žena je među ključnim prioritetima kompanije, koji je u srži i porodično odgovornog poslovanja. Vip je prva kompanija u Srbiji sa međunarodnim sertifikatom Family Friendly Enterprise, koji garantuje organizacionu strukturu sa ciljem da zaposleni postižu balans između rada i privatnog života. Ženama u Vipu je omogućeno da skraćeno rade prilikom povratka sa porodiljskog odsustva, imaju fleksibilno radno vreme, rad od kuće prilikom perioda prilagođavanja dece vrtiću, a imaju mogućnost i upisa dece u vrtić koji se nalazi u zgradi kompanije.
„Pozitivnu praksu unutar kompanije menadžment je odlučio da proširi i da direktan doprinos zajednici u kojoj posluje. Za sve korisnice koje tokom 2019. godine postanu majke, Vip je omogućio korišćenje usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu. U prvim mesecima u kojim majke usvajaju svoju novu ulogu, želimo da budemo tu za njih, kao kompanija koja istinski neguje porodične vrednosti“, poručila je Branka Pudrlja Durbaba, glavna direktorka za tržište u Vip mobile.
Ovakva ponuda je potpuni novitet na srpskom tržištu, što potvrđuje filozofiju kompanije da svoje usluge kreira u interesu korisnika.
img Facebook.com
Youtube
Instagram
img linkedin.com
Slovenački poslovni klub
Milutina Milankovića 7v, 11070 Novi Beograd
klub@spk.rs
+381 11 22 52 610 ; +381 60 42 52 590
copyright © spk 2019, Sva prava zadržana