CEO DRUŽENJE

Dana 20. aprila, Slovenački poslovni klub je u saradnji sa svojim članovima Dragon Maritime Group i Terramagica organizovao veoma uspešno CEO druženje u divnom i prijatnom ambijentu Kluba Privrednika.

Cilj događaja bio je da okupi generalne direktore i vlasnike kompanija naših članica da između sebe podele ideje i iskustva i bolje se upoznaju.

Najpre se predsednica Slovenačkog poslovnog kluba, Danijela Fišakov zahvalila svima koji su prisustvovali ovom druženju, gospodinu Drakuliću, predsedniku Kluba privrednik,  na gostoprimstvu i domaćinu skupa gospodinu Erichu Cossutti, predsedniku Dragon Maritime Group i vlasniku Terramagica, na organizaciji. Istakla je da je ovo jubilarna, dvadeseta godina postojanja i sa ponosom napomenula da Klub predstavlja značajan i uticajan faktor u poslovnim krugovima u Srbiji i Sloveniji.

Gospodin Erich Cossutta, pored zahvalnice, čestitao je na jubileju, a zatim se osvrnuo na saradnju Slovenije i Srbije i istakao da su slovenačke firme uvek dobrodošle u Srbiji, kao i da je Slovenija intenzivan investitor.

Gospodin Zoran Drakulić, predsednik Kluba privednika, se obratio i sa velikim zadovoljstvom poželeo dobrodošlicu svima prisutnima, dodajući da su slovenačke kompanije uvek dobrodošle u Klubu privrednika. Na to je predsednica SPK Danijela Fišakov dodala da su i srpske firme uvek dobrodošle u Sloveniji.

Najbolji somelijer Balkana, Vuk Vuletić prezentovao je najprestižnija vina slovenačke Istre.

Svi prisutni su uživali i imali priliku da se uz fantastičnu srpsku kuhinju i ekskluzivna slovenačka vina druže i sklope nove poslovne veze. Ovaj uspešni događaj odraz je saradnje Srbije i Slovenije, koji je na sve višem nivou, ali i Slovenačkog poslovnog kluba sa svojim članovima, gde je opravdan besprekoran ugled i kvalitetan rad SPK, koji je već 20 godina neraskidivi most između privreda dve države.

Milutina Milankovića 7a
11070 Novi Beograd
+381 60 42 52 590
klub@spk.rs
Slovenački poslovni klub © 2023
Scroll to Top