INTERNATIONAL COFFEE BREAK KOPAONIK

Dana 06. marta, Slovenački poslovni klub je u saradnji sa Komorom italijansko-srpskih privrednika, Helenskim privrednim udruženjem, Hrvatskim poslovnim klubom, Nemačko-srpskom privrednom komorom, Britansko-srpskom privrednom komorom, Nordijskom poslovnom alijansom i Belgijsko-srpskom poslovnom asocijacijom organizovao veoma uspešan „INTERNATIONAL COFFEE BREAK”, poseban networking događaj u okviru Kopaonik Business Foruma. Zajedno sa 7 bilateralnih organizacija okupili su preko 100 predstavnika kompanija, predstavnika privrede i članova bilateralnih organizacija na sada već tradicionalnom događaju u Restoranu Casa Hotela Grand.

International Coffee Break podržali su kompanija Mercedes-Benz, ProCredit banka i član Kluba Adria Media Group, prepoznavši kvalitet ovog događaja.

Na International Coffee Break-u, koji su organizovali četvrti put za redom, učesnici Foruma imali su priliku da se upoznaju, povežu, ali i da razmene iskustva i ideje. Ovo je, takođe, bila i sjajna prilika da upoznaju predstavnike ostalih bilateralnih organizacija u Srbiji i saznaju više o mogućnostima saradnje, o njihovim aktivnostima i planovima.

Milutina Milankovića 7a
11070 Novi Beograd
+381 60 42 52 590
klub@spk.rs
Slovenački poslovni klub © 2023
Scroll to Top