SPEED BUSINESS MEETING

Dana 24. aprila, održan je Speed Business Meeting na kome su učestvovali članovi šest bilateralnih poslovnih udruženja – Slovenačkog poslovnog kluba, Britansko-srpske privredne komore, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Hrvatskog poslovnog kluba, Helenskog privrednog udruženja Srbije i Belgijsko-srpske poslovne asocijacije. Događaj je organizovan u Beogradskom hotelu Hyatt Regency, koji je ujedno bio i partner ovog događaja.

Događaj je okupio preko 70 predstavnika kompanija članica iz različitih sektora poslovanja.

Nakon uvodnog obraćanja i pozdrava organizatora, učesnicima su se predstavile kompanije koje su, prepoznavši značaj ovakve manifestacije, podržale inicijativu: hotel Hyatt Regency Belgrade, Delamode Balkans, Studio Maruška i NINS Metali.

Učesnici su, tokom 10 osmominutnih sastanaka “jedan na jedan”, imali priliku da na brz i efikasan način svoje kompanije predstave potencijalnim partnerima, da razmene informacije i razmotre mogućnosti za ostvarivanje bliže saradnje.

Nakon radnog dela, priređen je koktel u cilju neformalnog druženja, tokom kojeg su predstavnici kompanija imali priliku da upoznaju i razmene kontakte i sa drugim kompanijama sa kojima nisu imali direktne susrete tokom sastanaka.

Milutina Milankovića 7a
11070 Novi Beograd
+381 60 42 52 590
klub@spk.rs
Slovenački poslovni klub © 2023
Scroll to Top